شنبه تا پنج شنبه (16:30 - 21.30 )

نوع دوم کم شنوایی با نام کم شنوایی حسی عصبی مشخص می شود. برای بهتر و بیشتر مشخص کردن نوع کم شنوایی این عنوان را می توان به دو مولفه حسی و عصبی تقسیم نمود . آزمون جامع ارزیابی ادیومتری و آزمون های مکمل می توانند اطلاعات مورد نیاز را برای افتراق بین کم شنوایی حسی و عصبی فراهم کنند حتی اگر هر دو همزمان در یک گوش وجود داشته باشند.

نام دیگر کم شنوایی عصبی، کم شنوایی (رتروکوکلئار یا کم شنوایی پس از حلزونی است). 
کم شنوایی حسی عصبی از اختلال عملکرد عصب شنوایی و یا گوش داخلی ناشی می شود. جزء حسی ممکن است از آسیب به اندام کورتی یا ناتوانی سلول های مویی برای تحریک اعصاب شنوایی و یا مشکل متابولیسمی در مایع گوش داخلی باشد. جزء عصبی و یا پس از حلزونی می تواند ناشی از آسیب شدید به اندام کورتی باشد که باعث انحطاط اعصاب شنوایی شده و یا می تواند ناشی از ناتوانی اعصاب شنوایی برای انتقال اطلاعات نوروشیمیایی از طریق راه های شنوایی مرکزی باشد. گاهی اوقات نمی توان دلیل کم شنوایی حسی عصبی را تعیین کرد و این نوع کم شنوایی به درمان های پزشکی معمولی پاسخ مطلوب نمی دهد و معمولاً وضعیت دائمی و غیر قابل برگشت است.


همانند کم شنوایی انتقالی، کم شنوایی حسی عصبی موجب کاهش شدت صدا می شود اما همچنین ممکن است بویژه در مورد صداهای به اندازه کافی بلند اعوجاج ایجاد شود به این معنی که صداها شنیده می شوند اما تشخیص و درک گفتار ضعیف است. هنگامی که هیچ درمان پزشکی دیگری جواب نداده باشد، درمان کم شنوایی حسی-عصبی تنها تقویت از طریق سمعک است.

درباره ما

مرکز شنوایی سنجی و سمعک طنین یکی از پیشترفته ترین و مجهز ترین کلینیک های شنوایی در استان بوشهر می باشد